Underholdning til firmafest
underholdning
Exclusiv underholdning

Det var svært at give slip på magien, og sikkert ikke sidste gang at Christian underholder personale i Novo Nordisk koncernen med sin
professionelle optræden og suveræne evner
.

Underholdning til firmafest.

Underholdning i topkvalitet specielt til virksomheder. Skal du bruge underholdning til firmafest, og er dine krav "kvalitet, engagement og erfaring" så er Close-up magi det helt rette. Underholdningen er nem at arrangere, da der ikke er krav til hverken scene, lyd eller andet. Close-up magi er populær underholdning specielt målrettet voksne.

Ingredienserne er humor, psykologi og kropssprog. Se på referencesiderne hvad tilfredse kunder siger om close-up magi som underholdning til firmafest. Underholdningen kan foregå på dansk eller engelsk.

Tak for sidst. Jeres optræden blev virkelig diskuteret og alle var enige om at det havde været en stor oplevelse at få "magien" på så tæt hold! Jeg kan ihvertfald på det varmeste anbefale jeres underholdende performance.
DST Kemi A/S


Underholdningen kan foregå rundt ved bordene, eller "stand-up" hvor alle ser det samme på een gang. Send en email og bestil en præsentationsvideo eller brochuremateriale.

 

Send en forespørgsel på underholdning til firmafest via email til: underholdning@gmail.com

 

Firmafest i Lyngby

Snart forstummede snakken, folk forlod deres borde for at komme helt tæt på, mens Christian forførte og imponerede et måbende publikum med uforklarlige tricks for næsen af dem.

Det var svært at give slip på magien, og sikkert ikke sidste gang at Christian underholder personale i Novo Nordisk koncernen med sin
professionelle optræden og suveræne evner.

Novo Nordisk IT A/S

Firmafest i Egå

Referencerne på hjemmesiden talte sandt: Vi oplevede et fantastisk trylleshow, der kun fik positive bemærkninger med på vejen, og som stadig kan få folk op på mærkerne; "Hvordan gjorde han det?". Selv de mest ihærdige festdeltagere kunne dog ikke - trods mange forsøg - aflure jeres imponerende trylletricks

SMC Biler A/S

Firmafest i Århus

Tak for et forrygende show - det var virkelig høj klasse. Stilen var ramt lige i øjet, og krydret med herlige små indforståede jokes og kommentarer. Hele selskabet, inklusiv vores udenlandske forretningsforbindelser, var med på den fra start til slut.

Cypress A/S

firmafest