Underholdning til julefrokost

underholdning

Underholdning ved bordene

underholdning

Latterkramper

julefrokost

Underholdning til Julefrokost

Close-up magi er populært som underholdning til julefrokost. Underholdningen foregår rundt ved bordene - og kommer rundt til alle. Imens der er underholdning ved et bord, kan de andre borde frit snakke, grine og skåle.

Underholdningen er tilpasset de specielle forhold der er ved en julefrokost og der tages højde for det enkelte bords niveau og promille - dog altid med et et strejf af klasse og uden at blive plat. Underholdningen kan foregå på dansk eller engelsk.

 

Vi havde fornøjelsen af, til vores julefrokost på Varna Palæet i Århus fredag den 12. december at blive underholdt med trylleri og magi lige under vores næser. Et rigtig godt og velgennemført show.
TDC Forlag A/S


Julefrokostunderholdning er underholdning for voksne der skal slappe af og more sig. Ingredienserne er lige dele humor og fascinerende fingerfærdighedsmagi. Uanset om man blot vil nyde magien eller forsøge at regne den ud er det underholdning for alle.

Til større julefrokoster har jeg et samarbejde med en eller flere kollegaer, så vi kan overholde selv den strammeste tidsplan.

 

Send en forespørgsel på underholdning til julefrokost via email til: underholdning@gmail.com

 

 

 

 

 

Julefrokost i Århus:

Tak for sidst - det var alletiders.Selv de "skarpeste knive i skuffen" kunne ikke følge med. Super Hit !!

Codan A/S

Julefrokost i Vejle:

Hvad skal jeg sige.... Det var en kanon eftermiddag I gav os og vore kunder! Jeg var en smule nervøs den eftermiddag, fordi jeg havde bestilt Jer over nettet uden forkundskab - havde vi nu købt "kaninen i hatten"? Kunne I overhovedet trylle? I indfriede vores forventninger til fulde med stor pil opad! Håber at vi skal ses igen!

ALPHA Containers ApS

Julefrokost i Kolding:

Tak for sidst. Jeres optræden blev virkelig diskuteret og alle var enige om at det havde været en stor oplevelse at få "magien" på så tæt hold!
Jeg kan ihvertfald på det varmeste anbefale jeres underholdende performance.

DST-Kemi A/S

julefrokost