Underholdning til firmafest
tryllekunstner
Exclusiv underholdning

Det var svært at give slip på magien, og sikkert ikke sidste gang at Christian underholder personale i Novo Nordisk koncernen med sin
professionelle optræden og suveræne evner
.

Kontaktinformation

Få et uforpligtende tilbud på underholdning til din fest. Send en email - gerne med følgende informationer:

Så vil du hurtigst muligt få et tilbud på underholdning. Du kan også bestille brochuremateriale til festudvalget eller en præsentationsvideo.

 

Send en forespørgsel på underholdning til fest via email til: underholdning@gmail.com

 

Fest i Horsens

Tusind tak for sidst. Det var et virkeligt godt show, i præsterede. Alle gæsterne var begejstrede og også lidt provokerede af ikke at kunne "kigge jer i kortene". Der blev talt meget om det i løbet af aftenen og jeg ved, at der er flere, som stadig går og grubler over, hvordan det dog kunne lade sig gøre.
Jeg - og jeg tror alle vore gæster - kan varmt anbefale trylleri ved bordene, når der skal holdes fest.

Birte Stærk

Messe i Vejle:

Det tager vi hatten af for...!! I forbindelse med fagmessen "Sportex" bookede vi Christian og Karl for at skabe lidt opmærksomhed omkring voreslille firma Caridosport. Vi havde aldrig tidligere oplevet en kødrand afkunder ved vores lille stand, men det fik vi her. Så takket være 2½ timesnonstop flydende og varieret "show" nød firmaet godt af Christian og Karlstilstedeværelse.

Cardiosport A/S

Nytårskur i Silkeborg

Ved Rosengårdcentrets Nytårskur 2002 morede 200 mennesker sig over Christian og Karls trylleshow. Bagefter var vi mange, der sad måbende og spurgte hinanden "Hvordan Søren gjorde de det?" Det var meget elegant og vi siger tak for god underholdning.

Rosengårdcentret

firmafest