Julefrokost i Århus

underholdning

Glade gæster er målet

underholdning

Magi er midlet

firmafest

Underholdning til fest

Når der skal være underholdning til fest er det vigtigt at vælge den rette form for underholdning. Close-up magi foregår ofte rundt ved bordene, så stilen og sproget kan varieres alt efter folks humør og promille, og sikrer dermed en optimal effekt. Close-up magic egner sig fortrineligt til både privat fest og firmafest. Med 15 års erfaring inden for underholdning til fest er arrangementet sikret velgennemtestet og finpudset underholdning.

Især er det jo close-up delen som vækker til begejstring og forundring, da man ser det lige for øjnene.
Danlog ApS

Denne form for underholdning involverer i høj grad tilskuerne. De deltager aktivt i magien - og kommer helt tæt på. Til fødselsdag/jubilæum etc er der et helt specielt show med hovedpersonen i centrum.

Specielt var der stor begejstring for de tricks, hvor mine projektmedarbejdere deltog. Faktisk var det svært at skabe fokus på de efterfølgende agendaen punkter. Rigtig godt indlæg!
- Lego A/S.

Close-up magic er trylleri som det ser ud i 2007. Glem alt om den traditionelle tryllekunstner - moderne mennesker kræver moderne underholdning. Se referencerne og døm selv.

 

Før du vælger

Underholdning


Er du sikker på at du får den optimale underholdning til dit arrangement? Her er et par checkpoints der er vigtigt at holde sig for øje inden du vælger leveranddør af underholdning:
  • Referencer - Check at der er andre der har prøvet den form for underholdning, og læs referencerne. Er det velrenomerede firmaer eller bare naboen der har skrevet dem?
  • Målgruppe - Check at den underholdning du bestiller nu også passer til din målgruppe. Underholdning for voksne er en helt anden boldgade end for børn. Sørg for at der står voksenunderholdning på menukortet
  • Vær opmærksom på prisen Som regel følges pris og kvalitet ad. Husk - du kan ikke få en underholdning byttet. Det skal bare fungere den aften, så udgiften er ofte givet godt ud. Husk altid at få en kvittering.
firmafest